Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης – Επένδυση ή Επιβάρυνση??

Σήμερα αποφάσισα να κάνω μια συζήτηση σχετικά με τα συμβόλαια συντήρησης τα λεγόμενα Release των εμπορικών και λογιστικών προγραμμάτων. Θέμα το οποίο λόγω τις οικονομικής κρίσης είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Κατανοώντας ότι θέλετε να γνωρίζετε που επενδύετε τα χρήματα σας, το Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης δεν είναι άσκοπα χρήματα αλλά μια σημαντική επένδυση για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησή σας.

Ας πάρουμε το θέμα από την αρχή, όταν αγοράστηκε το εμπορικό προγράμματα από την εταιρία ήταν μια πολύ σοβαρή επένδυση η οποία ήταν αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας αγοράς. Στην συγκεκριμένη αγορά η εταιρία επένδυσε χρήμα, χρόνο και κόπο ώστε να προσαρμογή την εμπορική εφαρμογή στις ανάγκες τις και να εκπαίδευση το προσωπικό. Ασφαλώς η εταιρία δεν θέλει να πάει χαμένη η επένδυση της και ευελπιστεί στην μέγιστη απόδοση της.

Εδώ τώρα τίθεται το καίριο ερώτημα είναι το Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης επένδυση η επιβάρυνση.
Κάθε πάγιο εμπράγματο ή αυλό χρειάζεται συντήρηση ώστε να βελτιώνετε η απόδοση του και να μην απαξιώνετε. Στην περίπτωση μας την βελτίωση και προστασία της επένδυσης την αναλαμβάνει το Ετήσιο Συμβόλαιο Συντήρησης, το οποίο μας προσφέρει τα εξής προνόμια.

  • Νέες εκδόσεις.

Με την πάροδο του χρόνου προκύπτουν νέες ανάγκες στην αγορά, εξελίξεις τις οποίες θέλει να παρακολουθεί μία επιχείρηση για να είναι συνεχώς στην πρώτη γραμμή. Εδώ τώρα έρχεται να βοηθήσει ο κατασκευαστής του λογισμικού, ενσωματώνοντας όλες της αλλαγές σε νέες εκδόσεις.

  • Φορολογική Νομιμότητα για την επιχείρηση.

Ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ) του Υπουργείου Οικονομικών αλλάζει κατά διαστήματα. Αλλαγή συντελεστών του ΦΠΑ, Νόμος 3842/2010. Αν διαθέτετε ενεργή ετήσια σύμβαση η εφαρμογή σας αναβαθμίζεται πάντα σύμφωνα με αυτόν.

  • Προστασία της επένδυσης.

Η εταιρία μεγαλώνει, πλέον οι ανάγκες τις δεν καλύπτονται από ένα απλό εμπορικό πρόγραμμα αλλά χρειάζεται να μεταβεί σε Εφαρμογές Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων “ERP”. Διαθέτοντας ενεργή ετήσια σύμβαση μπορείτε να αποκτήσετε σε μειωμένες τιμές όλες τις αναβαθμισμένες εκδόσεις της εμπορικής εφαρμογής. Ακόμη και σε μισή τιμή.

  • Νέες Τεχνολογίες.

Διαρκώς αλλάζουν οι τεχνολογικές εξελίξεις, τα λειτουργικά συστήματα αναβαθμίζονται, το Internet διεισδύει όλο και περισσότερο στην οικονομική δραστηριότητα. Ένα απαρχαιωμένο πρόγραμμα ξεπερασμένης τεχνολογίας, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και αντί να βοηθάει την εταιρία την φρενάρει.

Χρήστος Παλάσκας