Κατηγορίες
News

Speedex Voucher με το Pylon

Το προηγούμενο διάστημα είδαμε πως μπορούμε μέσω του Pylon να εκδώσουμε εύκολα Voucher των εταιρειών ACS Courier και των ΕΛΤΑ Courier, σήμερα θα δούμε την διαδικασία για την άλλη μεγάλη εταιρεία Ταχυμεταφορών την Speedex Courier.

logopylon Speedex  

Παρακάτω να δούμε σε απλά βήματα πόσο εύκολη είναι πλέον η έκδοση Voucher με ενημέρωση των στοιχείων του Voucher μέσα από το παραστατικό πώλησης, ακόμη και της αξίας αντικαταβολής και των παρατηρήσεων. Δεν καταχωρούμε δύο φορές τα στοιχεία.

Speedex ΑΛΠ

Με ένα κλικ έχουμε στην οθόνη μας την φόρμα για την δημιουργία του Voucher, προ συμπληρωμένοι με όλες τις πληροφορίες από το παραστατικό πώλησης. Δεν χρειάζεται να τα καταχωρήσουμε δεύτερη φορά.

Speedex Bill of Lading

Το Pylon μας έχει έτοιμο το Voucher προς εκτύπωση στις διαστάσεις που χρειάζεται, στο παράδειγμα μας η εκτύπωση θα γίνει σε θερμικό εκτυπωτή.

speedex voucher

Όπως βλέπεται εύκολο, γρήγορο και απλό, χωρίς να απαιτείται άλλη εφαρμογή.

To Pylon της Epsilon Net συνεργάζεται τόσο καλά με τα Webservices της Speedex που γίνεται εργαλείο δουλειάς. Όπως βλέπουμε παρακάτω μπορούμε να έχουμε μέσα στα παραστατικά του Pylon ενημέρωση για την πορεία της αποστολής μας. (Η παρακάτω λύση είναι custom και παρέχεται από την εταιρεία μας).

Speedex Trace

Speedex Trace 2

Όπως βλέπεται εύκολο, γρήγορο, απλό και βολικό.